Capítol 16: Lliures i llunàtics

Temporada 1 56 min.
tp

Lluna de cine i de música”. Bandes sonores en el cine, els videojocs i els mòbils amb Ramon Giner, docent al Conservatori Professional de Música de Llíria com a professor de Fonaments de Composició i Cultura Audiovisual. Fem un experiment sonor amb algunes de les músiques que ha creat i també interpreta una de les seues peces en directe al piano de cua de Les cinc llunes.

Lluna de teatre. “La Butaca. De la mà de Pilar Almeria, reflexionem sobre les diferències que hi ha en els processos de creació, producció i exhibició dins del teatre públic i privat amb veus autoritzades com la del director i escriptor Carles Alberola, l’actriu i directora Gemma Miralles, el director d’arts escèniques de l’IVC Roberto Garcia o el gestor d’un espai privat, Juan Carlos Garés.

Lluna de música. “Arrels”. Segona part de la retrospectiva sobre música tradicional valenciana i folk amb l’expert Josep Vicent Frechina. Al llarg dels darrers cinquanta anys, diverses formacions i intèrprets han utilitzat la música tradicional com a recurs creatiu. En aquest segon episodi recorrem l'evolució d'aquest tractament des dels anys de la Transició fins al fenomen Botifarra.

Lluna de teatre. “La Butaca. De la mà de Pilar Almeria, reflexionem sobre les diferències que hi ha en els processos de creació, producció i exhibició dins del teatre públic i privat amb veus autoritzades com la del director i escriptor Carles Alberola, l’actriu i directora Gemma Miralles, el director d’arts escèniques de

stats