Saps què és el que més li agrada en aquesta vida a Samantha? I no és cantar...

La cantant de Beniarrés (Comtat) ha sorprés en 'La vida al Màxim' amb curioses anècdotes de menuda i ha confessat les seues originals aficions molt arrelades al seu poble

Samantha, convidada al programa 'La vida al Màxim' / À Punt Mèdia

Samantha ha visitat el programa La vida al Màxim. La cantant de Beniarrés (Comtat), ha començat a recordar anècdotes de quan era menuda. Quan l'equip del programa li ha preguntat si recordava quan va començar a cantar ha confessat que "cante des de tan menuda que no ho puc recordar".

Samantha també ha recordat entre rialles que amb huit anys li cantava al contestador automàtic del telèfon de casa per a poder escoltar-se. Era l’any 2002 i la Samantha xicoteta cridava a sa casa i cantava per telèfon perquè quedara gravat al contestador. "A casa cante des de molt xicoteta, no recordem quan vaig començar… em sap greu!". 

Però cantar no és el que més li agrada en la vida

Samantha ha revelat una qüestió que si bé els seus fans coneixen, no així altres persones. Ella és una enamorada dels focs artificials. "Els focs artificials són el que més m’agrada en la vida. Si em veus les cames, les tinc fetes un all. A Beniarrés hi ha molta afició als coets. Mon pare pateix, però ell feia el mateix que jo de jove. Ell ha sigut coeter i ara pateix, ara que vaig jo". 

L’artista, que s’emociona quan parla dels coets ha explicat que "al poble fem cordades en corda, que és l'original. Quan cauen els coets, cauen apagats i tens uns segons per a agafar-ne un i eixir corrents. Som d’eixides. I a veure qui arriba més alt. Els de foc seguit són més difícils o més fàcils, perquè hi ha menys gent davall de la corda, perquè la gent té por i se’n va". Quan li han preguntat com es protegeix, ha dit: "Només em pose un guant de fer olives a la mà esquerra i a la dreta no res". 

Recupera el programa complet ací:

També et pot interessar

stats