08.05.2020 | ‘Noves normalitats?’

Episodi 49 Temporada 1 142 min.
12

A punt d’entrar en la fase 1 de la desescalada 'La qüestió. Noves normalitats?' dibuixa com serà la nostra vida en la nova normalitat cap a la qual caminem. Analitza els districtes sanitaris que passaran a fase 1 i escolta les primeres reaccions de la conselleria i també d'altres grups polítics.

No deixa de banda la lluita mèdica contra el virus, però es fixa en altres aspectes de la vida quotidiana. Un d’ells és tan fonamental com el turisme. Com seran les vacances del 2020? On anirem? Com hi anirem? Com podem concebre el turisme sense pensar en turisme de masses, per exemple?

També fa una mirada a l’expansió de les mentides i les notícies falses que copen alguns mitjans de comunicació i algunes xarxes socials. Moltes d’elles tenen la firma de l’extrema dreta. Internet és un gran mitjà per a difondre mentides sobre la malaltia, sobre comportaments de determinats partits polítics o, fins i tot, de determinades comunitats autònomes.

També tracta com s’organitzen bars i restaurants per a obrir amb condicions a partir del dia 11, primer dia de la fase 1 i entrevista Joan Romero perquè ens ajude a situar-nos com a societat en aquests temps tan convulsos.

Programes

Més