Tacos de llobarro

Fàcil
35 minuts
4 persones

No sempre han de ser de carn

Tacos de llobarro
Tacos de llobarro
06 de juny 2023 - 19:59

Hui és dia de tacos a La cuina de Morera, però d’uns tacos molt especials, amb un toc més mediterrani. Tal vegada no has tastat mai uns tacos de peix, però...i per què no? Hui els fem amb llobarro.

I també amb aquestos ingredients:

  • 250 g de lloms de llobarro nets
  • Mig pimentó roig
  • Mig pimentó verd
  • 1 ceba roja
  • 1 paquet de quicos 
  • Coquetes de blat integrals
  • Llima escorreguda 
  • Cebollí fresc 
  • Pebre negre
  • Oli OVE

Per a la crema d'alvocat:

  • 1 alvocat 
  • 50 g de formatge crema
  • Llima escorreguda
  • Julivert fresc
  • Pebre negre
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Barregem els ingredients de la crema i la reservem en una mànega pastissera.
  2. Mesclem els pimentons i la ceba tallats ben xicotets.
  3. Llevem la pell dels lloms de llobarro, els trossegem i els salem.
  4. Els adobem amb llima escorreguda, oli, pebre i els deixem marinar.
  5. Triturem lleugerament els quicos i els reservem.
  6. Torrem les coques en una paella.
  7. Servim una mica de crema sobre la coca.
  8. Hi afegim les verdures i el peix.
  9. Ho coronem amb els quicos i cebollí picat.

Els tacos mexicans

Els tacos s’han fet molt populars en tot el món gràcies, principalment, a la gastronomia tex-mex, que és la cuina de fusió entre la gastronomia de l'Estat de Texas als EUA i alguns plats i ingredients mexicans. Encara que ens els van donar a conéixer els estatunidencs, els tacos són dels plats més populars a Mèxic. De fet, allí celebren el Dia del Taco cada 31 de març.

La recepta més popular de tacos a Mèxic és el taco al pastor, amb carn adobada de porc i vedella i habitualment també una mica de pinya. És tan popular, que forma part de la cultura popular mexicana, amb dites com: “A falta de amor, unos tacos al pastor”.

També et pot interessar

stats