Saltat de pollastre

Fàcil
35 minuts
4 persones

Cuina fàcil

Saltat de pollastre
Saltat de pollastre
21 de març 2023 - 19:59

Vos proposem un plat d’allò més facilet, accessible i que segur que agrada fins al xiquet més mal menjador. Cuinem un saltat de pollastre que acompanyarem amb arròs basmati i unes verduretes, tot al wok.

Pren nota!

  • 300 g de pit de pollastre de corral 
  • 2 gotets d'arròs basmati cuit
  • 3 cullerades de salsa de soja 
  • 1 pot de pinya en el seu suc 
  • 1 ceba 
  • 1 pimentó roig 
  • 1 carlota
  • Pebre negre o blanc
  • Ceba cruixent
  • Gingebre fresc
  • Cebollí
  • Sal
  1. Tallem el pollastre a daus, el salpebrem i el saltem en un wok.
  2. Hi afegim el pimentó i la ceba tallats a la juliana.
  3. Hi agreguem la carlota tallada a tires o rodanxes.
  4. Hi incorporem el gingebre trossejat, l’arròs i la salsa de soja.
  5. Ho barregem tot i ho saltem bé.
  6. En els últims minuts, hi afegim la pinya tallada a trossets.
  7. Ho servim amb ceba cruixent i cebollí picat.

Nutrició: pollastre

Es tracta d’una carn lleugera, amb un alt contingut en proteïnes i baixa en greix. Es classifica com carn magra, però per a això és recomanable retirar sempre la pell. Les seues proteïnes són d'alt valor biològic i presenta menys greixos saturats que la carn roja i altres carns processades. És font de vitamines del grup B. N’és d'especial interés la vitamina B12 (que només es troba en aliments d'origen animal), la B3 (niacina) i la B6. Conté xicotetes quantitats d'alguns minerals com ferro, zinc o seleni; també és una font destacada de fòsfor. El sodi que aporta a la dieta és quasi insignificant.

També et pot interessar

stats