Salmó negre

Difícil
2 hores
2 persones

De la mar al plat

Salmó negre
Salmó negre
18 de novembre 2022 - 19:59

Havies sentit alguna vegada parlar del salmó negre? Només amb eixe nom ha d’estar bo precís. En este plat és molt important haver suprimit els sucres i els additius, així que els ingredients són la clau de la recepta.

Pren nota!

  • Mig llom de salmó 
  • 200 g d’arròs Venere
  • Salsa de soja
  • Sal especiada o fumada
  • Aigua especiada
  • Oli de sèsam
  • Oli de gira-sol
  • Cebollí
  • Gingebre fermentat
  • Salsa “bulgogi” de tomaca
  • Kimchi de carlota
  • Maionesa de kimchi
  1. Marinem el salmó amb oli de sèsam i salsa de soja.
  2. Coem l’arròs i el saltem amb oli de sèsam.
  3. Hi afegim una cullerada de fermentat de gingebre i all.
  4. Hi agreguem la sal especiada i el cebollí picat.
  5. Flamegem el salmó amb l’aigua especiada.
  6. Hi afegim salsa de soja, la salsa “bulgogi” i ho deixem coure.
  7. Servim el kimchi de carlota i damunt hi posem l’arròs.
  8. Hi posem el salmó i ho coronem amb maionesa de kimchi.

Nutrició: el salmó

El salmó és conegut com un dels aliments més nutritius i saludables que hi ha. És una gran font de les vitamines B12 i B6, així com de proteïnes, minerals i calci. A més, és beneficiós per al sistema circulatori gràcies al seu alt contingut en omega-3. Aquest àcid ajuda a reparar els teixits, reduir la pressió arterial i enfortir les artèries, allunyant la possibilitat de patir atacs al cor.

També et pot interessar