Salmó amb crema de llombarda i pera

Fàcil
35 minuts
4 persones

Producte de primera

Salmó amb crema de llombarda i pera
Salmó amb crema de llombarda i pera
08 de novembre 2023 - 20:10

Preparem un salmó amb crema de col llombarda i pera, un d’eixos plats que és difícil que isca malament. Si el producte que utilitzes és bo, èxit segur!

Pren nota!

  • 1 llom de salmó
  • 1 all porro
  • Oli OVE
  • Pebre
  • Sal

Per a la crema: 

  • ¼ col llombarda 
  • 2 peres d'aigua 
  • Caldo de pollastre 
  • Mantega
  • Oli OVE
  • Pebre
  • Sal
  1. Tallem el porro a la juliana i el deixem secar.
  2. Desfem mantega amb oli i ofeguem la col amb la pera.
  3. Hi aboquem el caldo i ho deixem coure 4 minuts.
  4. Ho triturem, ho colem i ho reservem.
  5. Salpebrem el salmó i el rostim a la planxa.
  6. Fregim el porro i l’escorrem.
  7. Ho servim amb el porro cruixent i la crema.

Com cuinar el salmó a la planxa?

  • Tenim el peix a temperatura ambient una bona estona abans. Evitem així el contrast de temperatures i que la carn s'encongisca i es contraga. 
  • Ja temperat, tallem les porcions i les assequem bé amb paper. 
  • Ho salpebrem al gust i, en una paella ben calenta amb unes gotes d’oli, torrem el peix posant-lo primer per la pell, perquè quede ben rostideta.

També et pot interessar

stats