Rellom de porc amb salsa d'ametles

Fàcil
45 minuts
4 persones

Irresistible!

Rellom de porc amb salsa d'ametles
Rellom de porc amb salsa d'ametles
10 de gener 2024 - 20:05

Cuinem una recepta tan senzilla que no podreu resistir-vos a fer-la: un rellom de porc amb salsa d’ametles. A més, ho acompanyarem amb unes cruixents creïlles palla.

No s'oblideu dels ingredients!

  • 1 kg de rellom de porc
  • 1 l de llet
  • 100 g d’ametla molta
  • 2 creïlles
  • 12 cebetes franceses
  • Romer fresc
  • Vinagre
  • Mel
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal
  1. Pelem les creïlles i les tallem a làmines fines.
  2. Fem bastonets i ho reservem dins d’aigua freda.
  3. Posem a coure les cebetes amb oli i romer.
  4. Hi aboquem el vinagre i la mel i ho deixem caramel·litzar.
  5. Salpebrem el rellom i el marquem per tots els costats.
  6. En el mateix oli, torrem l’ametla.
  7. Hi aboquem la llet i ho integrem tot bé.
  8. Hi incorporem la carn i deixem que es coga durant 20 minuts.
  9. Escorrem i eixuguem bé les creïlles.
  10. Les fregim en oli abundant i les reservem.
  11. Quan el rellom estiga tendre, el tallem a rodanxes.
  12. Servim la carn amb la salsa i amb les creïlles i les cebetes.

Nutrició: ametla

Entre altres beneficis, les ametles ens aporten una gran quantitat de greixos saludables, proteïnes vegetals i fibra. També oligoelements, minerals i vitamines, especialment magnesi, calci, ferro, vitamina E i vitamina B. Tenen, per tant, una alta densitat energètica. Ideals per a picar entre hores. Són aptes per a tots perquè, pel seu baix índex glucèmic, són indicades per a persones amb diabetis.

També et pot interessar

stats