Polp amb creïlla i molles de sobrassada picant

Intermedi
25 minuts
2 persones

Amb un toc picant molt interessant

Polp amb sobrassada
Polp amb sobrassada
01 de setembre 2022 - 20:00

El plat que farem hui és un polp amb creïlla i molles de sobrassada picant. Si no t'agrada la sobrassada picant, es pot canviar per una altra de normal, però el plat perdria la seua gràcia.

Apuntem els ingredients!

  • 200 g de pota de polp cuita
  • 3 creïlles bollides
  • 30 g de mantega
  • 250 g de ceba
  • 100 g de sobrassada picant
  • 200 g de pa del dia anterior
  • Llet
  • Oli OVE
  • Anou moscada
  • Pebre blanc
  • Julivert
  • Sal
  1. Daurem la ceba fins que es caramel·litze i la reservem.
  2. Tallem el pa a dauets i el torrem en una paella.
  3. Triturem les creïlles amb mantega, sal, pebre i anou moscada.
  4. Hi afegim llet fins que quede una textura cremosa.
  5. Ho rectifiquem, si cal, de sal.
  6. Torrem la sobrassada a la paella i hi afegim el pa torrat.
  7. Fem a la planxa el polp fins que estiga ben rossejat.
  8. Hi posem la ceba i col·loquem, per damunt, el cremós de creïlla, el pa amb sobrassada i el polp.
  9. Ho adobem amb oli i julivert picat.

Beneficis del polp

El polp té un alt contingut en minerals (principalment zinc) i baix en calories, colesterol i greixos. És ric en iode i té proteïnes d'alt valor nutritiu.

També et pot interessar