Pit de pollastre empanat amb crema de plàtan

Intermedi
25 minuts
2 persones

Una combinació que t'encantarà

Pit de pollastre empanat amb crema de plàtan
Pit de pollastre empanat amb crema de plàtan

Aquest pollastre se serveix acompanyat amb una crema de plàtan i curri que farà que el pollastre empanat tinga un gran sabor.

Proveu de cuinar-lo a casa i conteu-nos si ha agradat als més xicotets de casa o no.

  • 2 pits de pollastre
  • 1 l de llet
  • 4 ous
  • 200 g de formatge crema
  • 3 plàtans
  • 1 llima
  • Creïlles
  • Cereals de dacsa
  • Pa ratllat
  • Farina
  • Curri en pols
  1. Macerem els pits de pollastre en llet durant dos o tres hores.
  2. Tallem les creïlles, les confitem a foc baix i les reservem.
  3. Per altra part, triturem els plàtans amb el formatge i el curri, i ho reservem.
  4. Barregem els cereals amb pa ratllat.
  5. Escorrem el pollastre, el trossegem i el salem.
  6. Passem el pollastre per farina, ou i la mescla de pa ratllat i cereals.
  7. Tornem a fregir les creïlles en oli ben calent fins que es rossegen.
  8. Fregim les tires de pollastre.
  9. I les servim amb la crema de plàtan i les creïlles.

Truquet

L'àcid làctic de la llet descompon les proteïnes de la carn i fa que el pollastre siga supertendre.

També et pot interessar

stats