Pit de pollastre empanat amb crema de plàtan

Intermedi
25 minuts
2 persones

Una combinació que t'encantarà

Pit de pollastre empanat amb crema de plàtan
Pit de pollastre empanat amb crema de plàtan
09 d'agost 2022 - 20:00

Aquest pollastre se serveix acompanyat amb una crema de plàtan i curri que farà que el pollastre empanat tinga un gran sabor.

Proveu de cuinar-lo a casa i conteu-nos si ha agradat als més xicotets de casa o no.

  • 2 pits de pollastre
  • 1 l de llet
  • 4 ous
  • 200 g de formatge crema
  • 3 plàtans
  • 1 llima
  • Creïlles
  • Cereals de dacsa
  • Pa ratllat
  • Farina
  • Curri en pols
  1. Macerem els pits de pollastre en llet durant dos o tres hores.
  2. Tallem les creïlles, les confitem a foc baix i les reservem.
  3. Per altra part, triturem els plàtans amb el formatge i el curri, i ho reservem.
  4. Barregem els cereals amb pa ratllat.
  5. Escorrem el pollastre, el trossegem i el salem.
  6. Passem el pollastre per farina, ou i la mescla de pa ratllat i cereals.
  7. Tornem a fregir les creïlles en oli ben calent fins que es rossegen.
  8. Fregim les tires de pollastre.
  9. I les servim amb la crema de plàtan i les creïlles.

Truquet

L'àcid làctic de la llet descompon les proteïnes de la carn i fa que el pollastre siga supertendre.

També et pot interessar