Pisto de fesols amb conill

Fàcil
50 minuts
4 persones

Per a mullar pa

Pisto de fesols amb conill
Pisto de fesols amb conill
16 de gener 2024 - 20:05

Cuinem un pisto de fesols amb conill, un plat dels que ja no fem tant a casa, però van apetint-nos més, ara que estem en hivern, i que és molt senzill de fer.

Anota!

  • 150 g de fesols blancs cuits
  • 1 conill
  • 2 tomaques
  • 1 ceba
  • 2 creïlles
  • 1 xoriç
  • 1 botifarra
  • 2 alls
  • Pebre roig
  • Llorer
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Sofregim el conill net i trossejat.
  2. Hi afegim els alls i la ceba i el llorer i el pebre roig.
  3. Hi incorporem les tomaques i ho sofregim tot.
  4. Hi agreguem les creïlles, el xoriç i la botifarra.
  5. Hi afegim pebre roig i llorer.
  6. Ho cobrim d’aigua i ho deixem coure.
  7. Quan la creïlla estiga cuita, hi afegim els fesols.

Nutrició: fesols

Els fesols tenen un baix contingut en greix i alt contingut en proteïna vegetal. Tenen la mateixa quantitat de proteïna que la carn, però esta proteïna és deficitària en metionina, per això s’ha de combinar amb cereals per a aprofitar-les bé. A banda, tenen un contingut de fibra important (soluble i insoluble) i són font de calci i seleni. També destaca l'alt contingut de ferro, magnesi, zinc, potassi, fòsfor, tiamina, niacina i vitamina B6.

També et pot interessar

stats