Piadina de pollastre a la llima

Fàcil
50 minuts
4 persones

D'Itàlia a Àsia

Piadina de pollastre a la llima
Piadina de pollastre a la llima
14 d'abril 2024 - 20:10

Fusionem el pollastre a la llima, habitual de la cuina asiàtica, i la piadina, 100% italiana. Una d'eixes receptes que acabaràs fent totes les setmanes: piadina de pollastre a la llima.

Pren nota!

  • 500 g de pit de pollastre
  • 150 g de farina de dacsa
  • 1 paquet de piadines
  • 1 ou
  • 1 all
  • 1 llima
  • Gingebre
  • Salsa de soja
  • Pimentó roig
  • Pimentó verd
  • Tomaca
  • Ceba fregida cruixent
  • Oli de gira-sol

Per a la salsa:

  • 150 ml d’aigua
  • 1 llima
  • Farina de dacsa
  • Xarop d’agave
  • Suc de llima
  • Salsa de soja
  • Sucre
  1. Adobem el pollastre amb all, gingebre, ou i salsa de soja.
  2. Ho deixem marinar durant 30 minuts.
  3. Ho arrebossem amb farina i ho fregim.
  4. Mesclem l’aigua amb farina, salsa de soja, xarop d’agave i sucre.
  5. Hi afegim suc de llima i ratlladura i ho mesclem bé.
  6. Ho calfem fins que s’espessisca i hi afegim salsa de soja.
  7. Incorporem el pollastre a la salsa i ho coem.
  8. Tallem les verdures a tires fines.
  9. Torrem les piadines i les omplim amb la verdura el pollastre.
  10. Ho acabem amb la ceba cruixent.

Nutri: salsa de soja.

La salsa de soja conté isoflavones que funcionen com a poderosos antioxidants naturals. Però a més, la salsa de soja és una font de proteïna vegetal d'alt valor biològic, la seua aportació de greixos i calories és molt baixa, conté calci i contribueix a la reducció del colesterol LDL, l'anomenat “colesterol roín”. Per tractar-se d'un producte fermentat, conté microorganismes que protegeixen i enriqueixen la flora intestinal.

També et pot interessar

stats