Moniato torrat farcit de pollastre i verdures
Un bon plat de tardor!
El moniato és un dels vegetals més saludables. En aquesta ocasió, el farem torrat i farcit de pollastre i verdures, un plat molt complet amb una aportació d’energia important i que, per a variar, estarà boníssim.
Necessitaràs aquestos ingredients:
Ingredients
- 4 moniatos rojos
- 2 pits de pollastre
- 1 pimentó roig
- 1 pimentó verd
- 1 ceba roja
- 3 alls
- Julivert fresc
- Gingebre fresc
Per a la salsa de cheddar:
- 250 g de formatge cheddar
- 50 g de formatge d'untar
- 150 g de llet
- 25 g de mantega
- 2 cullerades de fècula de dacsa
- Caiena en pols
Elaboració
- Torrem els moniatos al forn.
- Saltem el pollastre i les verdures, amb uns allets, gingebre i julivert.
- Fonem la mantega en llet i hi afegim els formatges i la fècula de dacsa.
- Ho deixem coure i hi incorporem la caiena.
- Servim els moniatos amb les verdures i la salsa de formatge.
Com conservar els moniatos
Els moniatos necessiten unes bones condicions de conservació. Abans de tot, quan comprem els moniatos, hem de triar aquells que tinguen un aspecte més ferm. Després, quan arribem a casa, és important:
- Guardar-los en un lloc fosc i ventilat.
- No posar-los crus a la nevera.
- Si els volem tapar, que siga amb un drap o tela que transpire.