Milfulls de sang amb ceba

Fàcil
30 minuts
4 persones

Amb Sandra Jorge

Milfulls de sang amb ceba
Milfulls de sang amb ceba
02 de juny 2023 - 19:59

En aquesta ocasió mesclem tradició i modernitat de la mà de la xef Sandra Jorge, del restaurant Xanglot. Farem un plat que té molt d’èxit a la seua carta: un milfulls de sang amb ceba.

Anota!

  • 400 g de sang de pollastre
  • 2 pomes Golden
  • 1 poma Granny Smith
  • 3 cebes
  • 2 blanquets
  • 2 làmines de pasta fil·lo
  • 1 ou
  • 1 cullerada de mel
  • 2 fulles de llorer
  • Llima
  • Vinagre de poma
  • Oli
  • Sal
  1. Enfornem les pomes a 180 °C durant 30 min.
  2. Ofeguem les cebes amb el llorer.
  3. Hi afegim els blanquets i la sang, tallats a daus.
  4. Ho deixem coure, en retirem el llorer i ho triturem.
  5. Fem un puré amb les pomes, mel, llima i sal.
  6. Pintem la pasta amb ou i enfornem les làmines unides.
  7. Servim el puré de poma i, damunt, un tros de pasta.
  8. Alternem capes de sang amb ceba i de pasta.
  9. Ho acabem amb uns daus de poma.

Nutrició: sang de pollastre

La sang de pollastre, que es compra ja cuita, no conté greix i ajuda al bon desenvolupament cel·lular, però destaca especialment per la seua gran aportació de ferro, el que la fa una gran aliada contra l'anèmia. Aquesta malaltia és més freqüent entre les dones, i la menstruació n'és una de les principals causes, encara que no l’única. Tindre una mala alimentació, prendre medicaments que impedeixen l’absorció de ferro o estar embarassada també poden originar-la.

També et pot interessar

stats