Llobarrets a l’all cremat

Fàcil
1 hora
4 persones

Amb peix fresc

Llobarrets a l’all cremat
Llobarrets a l’all cremat
29 de novembre 2022 - 19:59

No noteu olor de peix? Però olor bona. Serà pels protagonistes d'aquesta recepta, els llobarrets. Els cuinarem a l'all cremat, una manera molt senzilla de cuinar el peix, i que dona uns resultats boníssims.

Preneu nota dels ingredients que necessitem!

  • 2 llobarros mitjans
  • 4 creïlles
  • Mitja cabeça d’alls 
  • 1 ou
  • Mantega
  • Herba-sana fresca
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Bollim les creïlles i les reservem.
  2. Netegem els llobarros i els tallem en filets.
  3. Enfornem els filets a 180 °C durant 10 min.
  4. Daurem els alls filetejats i els reservem.
  5. Saltem les creïlles amb mantega i herba-sana.
  6. Fem un allioli amb un all sofregit, ou i oli.
  7. Traiem el peix del forn, li posem l’allioli i el gratinem.
  8. El servim amb les creïlles i l’all cremat.

Nutrició: llobarro

És un dels peixos blancs més magres. Es considera un aliment molt nutritiu, apte per a dietes hipocalòriques (si es cuina de forma senzilla) i baixes en sodi, pel contingut escàs en este mineral. Elevat contingut en proteïnes d’alt valor biològic. Aportació interessant de minerals com el fòsfor i el seleni, i moderada de potassi, magnesi i ferro. Entre les vitamines, mereixen un esment especial les del grup B12, que contribuïxen a un funcionament adequat del sistema nerviós.

També et pot interessar