Fals cebiche de berberetxos

Fàcil
30 minuts
2 persones

Original i boníssim!

Fals "cebiche" de berberetxos
Fals "cebiche" de berberetxos
09 de gener 2024 - 20:05

Fem un fals cebiche de berberetxos. Es tracta d’una recepta molt senzilla amb la que li podem donar una presència i un acabat molt especial a uns berberetxos de llanda, encara que si estem en temporada o trobem berberetxos frescos, el plat es pot fer de la mateixa manera, simplement s’haurien d’obrir al vapor i reservar-ne el suc.

Anota!

  • 1 llanda de berberetxos
  • 1 carlota
  • Mitja ceba blanca
  • Mitja ceba roja
  • Mig alvocat
  • Mitja tomaca de pera
  • Mitja llima
  • Mitja llima dolça
  • Celiandre fresc
  • Xili fresc o en pols
  • Gingebre fresc
  • Oli OVE
  1. Colem els berberetxos i reservem el caldo.
  2. Calfem el caldo i hi infusionem un tros de gingebre.
  3. Rebutgem el gingebre i hi afegim les verdures i els berberetxos.
  4. Hi afegim el suc de les llimes i ho deixem macerar.
  5. Emplatem el cebiche i ho decorem amb alvocat, xili i coriandre.

Nutrició: berberetxos

Es caracteritzen per presentar un baix contingut en greix i en calories. La quantitat de colesterol que contenen és baixa, si es compara amb altres mariscos. Un altre avantatge que ofereix el seu consum és el contingut en iode i ferro, per això és un dels aliments que se sol “prescriure” en casos d'anèmia ferropènica.

També et pot interessar

stats