Espaguetis fregits a l'estil de Sicília
A tots agraden!
En general, podem dir que la cuina italiana té la virtut d'agradar a tot el món. Doncs nosaltres un plat italià d’eixos que als xiquets els torna bojos. Prepararem uns espaguetis fregits a l’estil de Sicília.
Pren nota!
Ingredients
- 200 g d'espaguetis
- 25 g d'anxoves
- 50 g de formatge grana padano
- 2 alls
- 2 ous
- 1 rovell d'ou
- Ceba fregida cruixent
- Julivert fresc
- Pebre negre
- Oli OVE
- Sal
Elaboració
- Bollim la pasta amb aigua i sal durant 6 minuts, aprox.
- Una vegada cuita, deixem que es refrede.
- En un bol, mesclem els ous i el rovell amb les anxoves picades, els alls i el formatge ratllats.
- Hi afegim els espaguetis i ho barregem tot.
- Fem muntonets amb la mescla i els saltem, en una paella, fins que queden rossejats.
- Els servim dins d’un cucurutxo amb més formatge ratllat i la ceba cruixent.
"Grana padano" o parmesà?
Cal destacar que el formatge grana padano i el formatge parmesà no són el mateix. Són molt semblants i se solen utilitzar de la mateixa manera, però tenen una curació diferent, més llarga la del parmesà, el qual necessita també que les vaques siguen d’una raça específica i tinguen una alimentació determinada: només poden menjar pastura fresca i ferratge sec.