Creïlles amb abadejo

Fàcil
35 minuts
4 persones

Amb Fra Ángel Ramón

Creïlles amb abadejo
Creïlles amb abadejo
03 de novembre 2023 - 20:05

Per a hui, proposem aquesta senzilla recepta de creïlles amb abadejo. La cuinem amb Fra Ángel Ramón, responsable de la cuina de l’hostatgeria del Sant Esperit de Gilet.

Preneu nota!

  • 4 creïlles
  • 4 racions d’abadejo
  • 5 alls grans
  • 2 rovells d’ou
  • Oli OVE
  • Safrà
  • Aigua
  1. En una cassola, sofregim les creïlles.
  2. Hi aboquem aigua i ho deixem coure.
  3. Piquem els alls amb una miqueta de sal i de safrà.
  4. Hi afegim els rovells d’ou i ho mesclem.
  5. Hi incorporem un raig d’oli i aigua de les creïlles.
  6. Afegim l’abadejo a la cassola i alcem el bull.
  7. Hi aboquem la picada i ho deixem coure.
  8. Ho rectifiquem de sal, ho deixem temperar i ho servim.

Nutrició: abadejo

Destaca per ser una excel·lent font de tres nutrients molt importants i que no sempre són fàcils de trobar en altres aliments de manera natural: vitamina D, seleni i omega-3. El seleni és imprescindible per a la integritat de les cèl·lules, perquè participa en la seua protecció davant dels agents que puguen oxidar-les i, per tant, destruir-les. Este mineral no abunda en molts aliments.

També et pot interessar

stats