Conill amb salsa de xocolate

Intermedi
35 minuts
4 persones

Tradició amb cuina de contrastos

Conill amb salsa de xocolate
Conill amb salsa de xocolate
11 d'agost 2022 - 20:00

Obrim el receptari sacre de la nostra àvia i trobem aquest plat de cuina que barreja dos ingredients totalment fora de context l'un de l'altre. Xocolate i conill? Mirem la nostra àvia amb estupefacció. Es tracta d'una recepta tradicional de la comarca dels Ports que us recomane que feu a casa perquè de segur que la incorporareu al vostre decàleg de cuina fusió.

Dit això, comencem a fusionar!

  • 1 conill
  • 1 tomaca
  • 1 ceba
  • Ametla torrada
  • 1 onça de xocolate a la pedra
  • 2 galletes maria 100 ml caldo d'olla 1 copa de brandi Oli OVE
  • Pebre
  • Sal
  1. Sofregim el conill i el flamegem amb brandi.
  2. En la mateixa paella sofregim la ceba i la tomaca.
  3. Preparem una picada amb el xocolate, l'ametla i les galletes.
  4. Ho rectifiquem amb caldo si fa falta.
  5. Incorporem de nou el conill i el cobrim amb el caldo.
  6. Hi posem la picada i que coga a foc lent.

Nutrients i consum

  • Si consumim el xocolate amb molta freqüència millor fer-ho amb el major percentatge de cacau possible i sense sucre afegit.
  • La carn de conill rica en proteïnes i sense greix, és un excel·lent aliment per al desenvolupament muscular.

També et pot interessar