Aletes de pollastre

Fàcil
45 minuts
4 persones

Ben apetitoses

Aletes de pollastre
Aletes de pollastre
08 de gener 2024 - 20:10

Cuinem hui aletes de pollastre. Un plat que pareix que no tinga cap misteri, però que de traure unes aletes sense gràcia a traure un plat cruixent i apetitós, amb una salsa d’aquelles que triomfen, hi ha una línia molt fina.

Para atenció!

  • 500 g d’aletes de pollastre
  • Farina
  • 2 cullerades de salsa harissa
  • 2 cullerades de salsa de soja
  • 3 cullerades de mel
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 llima
  • Celiandre fresc
  • Cebollí

Per al guacamole:

  • 2 alvocats
  • ½ tomaca
  • ½ ceba morada
  • ½ poma Granny Smith
  • ½ llima dolça
  • Celiandre fresc
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal
  • Nachos
  1. Netegem, tallem, salpebrem i enfarinem les aletes.
  2. Les fregim a 180 °C fins que estiguen ben daurades.
  3. Mesclem la mel, la soja, la mantega, la salsa harissa i el suc de llima.
  4. Ho deixem coure uns minuts i ho reservem.
  5. Pelem l’alvocat.
  6. El salpebrem i el xafem.
  7. Ho adobem amb oli, llima i celiandre.
  8. Hi afegim la tomaca, la ceba i la poma.
  9. Mesclem les aletes amb la salsa.
  10. Ho empolvorem amb cebollí i celiandre.
  11. Servim les aletes i el guacamole per separat.

Nutrició: aletes de pollastre

El pollastre és una carn lleugera, amb un alt contingut en proteïnes i baixa en greix. Es classifica com carn magra, però per a això és recomanable retirar-ne sempre la pell. El problema és que per a fer aquesta recepta i que queden ben bones, sucoses i cruixents, la pell és necessària. Les seues proteïnes són d'alt valor biològic i és font de vitamines del grup B, especialment B12, B3 i B6. Amb 100 g d’aletes, tindrem 18 g de proteïnes, 16 g de greix, zero carbohidrats, i un total de 120 kcal.

També et pot interessar

stats