Aletes de pollastre

Fàcil
45 minuts
4 persones

Ben apetitoses

Aletes de pollastre
Aletes de pollastre

Cuinem hui aletes de pollastre. Un plat que pareix que no tinga cap misteri, però que de traure unes aletes sense gràcia a traure un plat cruixent i apetitós, amb una salsa d’aquelles que triomfen, hi ha una línia molt fina.

Para atenció!

  • 500 g d’aletes de pollastre
  • Farina
  • 2 cullerades de salsa harissa
  • 2 cullerades de salsa de soja
  • 3 cullerades de mel
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 llima
  • Celiandre fresc
  • Cebollí

Per al guacamole:

  • 2 alvocats
  • ½ tomaca
  • ½ ceba morada
  • ½ poma Granny Smith
  • ½ llima dolça
  • Celiandre fresc
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal
  • Nachos
  1. Netegem, tallem, salpebrem i enfarinem les aletes.
  2. Les fregim a 180 °C fins que estiguen ben daurades.
  3. Mesclem la mel, la soja, la mantega, la salsa harissa i el suc de llima.
  4. Ho deixem coure uns minuts i ho reservem.
  5. Pelem l’alvocat.
  6. El salpebrem i el xafem.
  7. Ho adobem amb oli, llima i celiandre.
  8. Hi afegim la tomaca, la ceba i la poma.
  9. Mesclem les aletes amb la salsa.
  10. Ho empolvorem amb cebollí i celiandre.
  11. Servim les aletes i el guacamole per separat.

Nutrició: aletes de pollastre

El pollastre és una carn lleugera, amb un alt contingut en proteïnes i baixa en greix. Es classifica com carn magra, però per a això és recomanable retirar-ne sempre la pell. El problema és que per a fer aquesta recepta i que queden ben bones, sucoses i cruixents, la pell és necessària. Les seues proteïnes són d'alt valor biològic i és font de vitamines del grup B, especialment B12, B3 i B6. Amb 100 g d’aletes, tindrem 18 g de proteïnes, 16 g de greix, zero carbohidrats, i un total de 120 kcal.

També et pot interessar

stats