Meloses d'espinacs, de sobrassada o de col i abadejo, així celebrem el Dia Internacional de la Croqueta

Potser hui és un bon dia per a endinsar-se en el món d’aquest oval saborós i atrevir-se a cuinar alguna de les propostes de 'La cuina de Morera'

Un plat de croquetes elaborat per l'equip de La cuina de Morera
Un plat de croquetes elaborat per l'equip de 'La cuina de Morera' / À Punt Mèdia
16 de gener 2024 - 14:34

Una porció de massa feta amb una salsa beixamel i una picada de diversos ingredients, arrebossada amb ou i pa ratllat. Així va començar la croqueta en la gastronomia francesa. Una delicadesa culinària que s’ha estés per tot el món. Solen ser salades, de forma ovalada i es mengen calentes, tot i que hi ha excepcions, com les singulars croquetes morellanes. En parlar de croquetes, de varietats en trobaràs les que vulgues i per tot arreu del món. Ací et parlem de les versions valencianes i d'altres més creatives, totes preparades a 'La cuina de Morera'. I tant ens val si són croquetes o mandonguilles.  

Croquetes meloses d'espinacs

Com a ingredients específics, necessitaràs ceba, espinacs i formatge de ricotta o brull.

Croquetes de sobrassada

Ací serà el tipus de sobrassada qui marque la diferència. I la ceba li aportarà dolçor.

Mandonguilles de col i abadejo

Una versió de les populars mandonguilles d'abadejo que arriba a 'La cuina de Morera' des del Camp de Turia.

Mandonguilles de llentilles

Una recepta vegana que agradarà a qualsevol amant de les llentilles. I com a ingredients completaries de les llentilles, necessitaras carlotes, pimentó verd, ceba tendra i coriandre fresc.

També et pot interessar

stats