Capítol 6: De València al món

En aquest capítol (“De València al món”) coneixerem el Luis García Berlanga més internacional i ho farem amb els analistes de la Càtedra Berlanga Begoña Siles, Rafael Maluenda i Carolina Hermida.

27.06.2021 | De València al món
27 de juny 2021 - 16:00

La valenciania, el folklore, les cavalcades i la traca dins del cinema de Berlanga, un director que va aconseguir exportar la València a l’àmbit internacional. Recordarem la seua nominació als Oscar, la seua participació en festivals de cinema internacionals —com el de Venècia— així com les seues coproduccions cinematogràfiques amb França, Itàlia o l’Argentina.

El seu fill Fernando García Berlanga i actors, directors i productors que van treballar amb ell en algunes de les seues pel·lícules ens conten com era el valencià més internacional.

Coneix de prop a l'entrevistat del capítol

Fernando García Berlanga

Fernando García Berlanga, el quart i últim dels fills de Luis i María Jesús. Des de molt jove, Fernando es va sentir atret pel món de la ràdio i va arribar a muntar una emissora pirata a sa casa i més endavant s’hi va dedicar de manera professional. Va estudiar Ciències de la Comunicació a Saint Louis University i ha desenvolupat la seua tasca de periodista en diversos mitjans, impresos i digitals, en ràdio i en televisió. RTVE Corporación, RTV Madrid, Somosradio, Pepe Radio, As.com, Minuto Digital, La Nación Digital y Superdeporte, on dona curs a les seues dos grans passions: la comunicació i el València Club de Futbol. A més, és un enamorat de les noves tecnologies, en concret de les xarxes socials i l’adaptació dels mitjans al fenomen Internet.

Millors moments del programa

També et pot interessar

stats