31.08.2022 | El rall diari

79 min.
tp

Hui hem iniciat el programa fent parada a Altea, i és que en aquesta localitat hi ha un escape room en què podem convertir-nos en autèntics mags i magues rebent la carta de Hogwarts.

Per a acomiadar el mes d’agost hem continuat viatjant. Hui, el nostre company Julio Leal Aspano ens ha dut a Montanejos, un poble que té una platja molt particular, entre altres paratges naturals.

Seguidament, en El rall d’estiu, hem continuat gaudint de les festes de poble. Hui ens hem traslladat a Alaquàs per a descobrir com van els preparatius de les festes de Moros i Cristians.

A continuació hem encetat l’espai ‘Ecosfera’ en què, com sabeu, parlem de com podem cuidar el nostre planeta. Hui, concretament, hem parlat de l'energia neta i econòmica que necessitarem per a fer front a l'hivern tan dur que ens espera.

Després hem fet un viatge al passat gràcies a l'arqueòleg Tono Vizcaino, que ens ha parlat de les antigues civilitzacions que han viscut al territori valencià i que han influït en la nostra manera de ser.

I per a tancar el programa de hui, i també, el mes d’agost, hem anat a Bunyol per a saber com va una de les festes valencianes més internacionals: la Tomatina!

Continguts