30.11.2022 | El rall

79 min.
tp

Hem iniciat el programa fent parada al Museu Didàctic i Interactiu de Ciències, a Oriola, ja que el centre de divulgació científica acaba de complir catorze anys i s'ha convertit en tota una referència pel que fa a aprendre de manera divertida.

Hem seguit cantant i ballant gràcies a Clara Laguarda i la seua secció "A la marxeta". L'efemèride que uneix les cançons que ha portat hui és el Dia Internacional de les Defensores dels Drets Humans, que es va commemorar ahir mateix.

Després hem presentat un nou "Il·lustre municipal": Óscar Morera. La seua empresa ha estat guardonada per segon any amb el Premi Descontaminació en el marc del Fòrum de la Construcció de 2022 per la seua tasca en l'eliminació de l'amiant.

Hem tancat la primera part del programa amb els amics de quatre potes, és a dir, amb el "Veïnat Animal". Hui hem viatjat a Castelló per a descobrir un dels millors criadors de pastors alemanys del món.

A última hora hem començat a tindre gana, sort que ha arribat Carles Galletero, que ha portat el cabàs ple de propostes com les cinquenes Jornades del Coent a Borriana i un esmorzar de premi, al Club de Camp les Palmeres, a Sueca.

stats