01.12.2022 | El rall

77 min.
tp

Hui hem iniciat el programa parlant dels IV Premis d'Investigació Jove que es van lliurar divendres passat al castell d'Alaquàs. Amb el professorat i l'alumnat guardonat hem descobert les principals conclusions de les investigacions d'enguany.

D'Alaquàs hem passat a la localitat veïna, Aldaia, on gràcies a les companyes i companys de l'emissora municipal hem conegut la figura de Jaume Ortí, una persona molt especial per al municipi conegut com el president del poble.

Després hem rebut la visita de la companyia de teatre L'estepària, que acaba de finalitzar les representacions de l'obra 'Tecún Umán' i ara girarà per alguns municipis valencians. En aquesta peça reflexionen sobre la identitat i les migracions a través de la història d'un dels seus creadors. 

Seguidament, com cada dijous, ha arribat Elisa Moragón per a endinsar-nos en l'Ecosfera. Des d'Alzira Ràdio ens ha portat ''Conversaciones climáticas'', una activitat que tindrà lloc aquesta vesprada a València. A més de parlar amb l'organització, ens ha donat el clàssic ''ecoconsell'' i ens ha proposat rutes a Altura per al cap de setmana. 

Per a tancar la jornada, la mestra de capçalera del programa, Irene Alegría, ha vingut més que preparada i amb molts materials per a fer juntes un calendari d'Advent molt particular. 

stats