02.12.2022 | El rall

78 min.
tp

Hem iniciat aquest divendres fent un viatge pel Camp de Túria, ja que l'Institut d'Estudis Comarcals té moltes activitats per al cap de setmana. Hi destaca el toc manual de campanes, declarat aquesta setmana patrimoni immaterial de la humanitat per la Unesco. Per a endinsar-nos en aquest reconeixement hem visitat Bétera, entre altres llocs.

Tot seguit, el viatge ha continuat a la Canal de Navarrés gràcies a Pilar Moreno i la seua "Ruta dels pobles menuts". Hui hem conegut la jornada de Cooperació i Desenvolupament Sostenible que han celebrat aquest matí. I, a més, hem fet una altra parada a Castellfabib, al Racó d'Ademús.

Com és habitual els divendres, han arribat els companys de "Cinestèsia" des de Ràdio Godella. En aquesta setmana, en la qual s'han conegut les nominacions als Goya 2023, els nostres experts han volgut oferir-nos un especial sobre les nominacions valencianes.

A continuació, els companys i companyes de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes ens han repassat les activitats que ompliran els pobles i ciutats de propostes culturals, esportives i musicals per al cap de setmana.

Finalment, hem tancat el programa amb "Sons valencians", en què l'estudi s'ha omplit d'un rock vintage fusionat amb estils tan dispars com el soul o l'electrònica. Amb la seua guitarra i composicions, ens ha fet una visita Micky Stoner, que ens ha oferit música en directe.

stats