05.12.2022 | El rall

80 min.
tp

Hem començat aquesta setmana tan particular mirant el cel i descobrint moltes curiositats de l'oratge a Torrevella gràcies al Projecte ‘Mastral’, la iniciativa que un any més ha posat en marxa un calendari solidari per a recaptar fons per a AFA, l’Associació de Familiars Afectats per l’Alzheimer, i GAEX, l'entitat de persones exaddictes.

Hem seguit amb Zequi Castellano, que hui ens ha fet una visita a l'estudi per a endinsar-nos en la música clàssica a través d'‘El Musiquer’. La protagonista d'aquesta setmana ha sigut la ballarina valenciana Olga Poliakoff Llopis.

Després ha sigut el moment de ‘Descobrir paraules’, o més bé, dites populars, perquè la Universitat Jaume I, a través de la Fundació Germà Colón Domènech, ha posat en marxa un concurs de redacció amb frases fetes.

A continuació, i malgrat que ahir se celebrava la Marató de València, ens n’hem anat a Novelda per a conéixer Raúl Palacios, la persona que ha aconseguit fer el rècord del club de la localitat en la Marató de Sant Sebastià.

Per a encetar la segona part del programa, hem connectat amb els nostres reporters d’arreu del territori, les companyes i els companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, que ens han acostat els titulars més destacats dels seus municipis.

I hem tancat el dia amb propostes per a les més menudes i menuts de la casa, perquè són molts els municipis que ultimen els detalls per a obrir les portes de les escoletes de Nadal, i hem volgut colar-nos en algunes.

stats