06.12.2022 | El rall

136 min.
tp

És un dia festiu a tot l'Estat, però nosaltres no us abandonem mai, de fet, hui us hem oferit doble sessió d''El rall'. I l'hem iniciada portant-vos un bon pla per a gaudir d'aquests dies de pont a través dels miradors físics dels municipis que agrupen la Plana de l'Arc i del mirador digital que han posat en marxa al Camp de Morvedre.

El nostre joglar particular Juanfran Ferrándiz no ha volgut faltar a la cita de hui, i ens ha oferit una nova entrega de ''Terra llegendària''. Com que pareix que el fred ja ha arribat, Juanfran ha compartit amb l'audiència les creences, llegendes i costums que giren al voltant del vent.

Tot seguit, hem continuat rebent visites dels col·laboradors i col·laboradores, perquè com sabeu, el dimarts Imma Mateu no es perd la seua cita amb vosaltres! A més, en "El racó de la banda" hem viatjat a Bali per a conéixer el percussionista Esaú Borredà, de Benigànim.

A continuació, ens hem endinsat en ''Un país d'històries'', la iniciativa d'Enric Ramiro, d'Escola Valenciana, i la Universitat Jaume I, a la qual ara s'han sumat algunes emissores com Ràdio Pinós i Ràdio Petrer per a conéixer moltes veus a les localitats valencianes que tenen relats a contar.

Per a tancar el dia festiu ens han visitat Sofía Llàcer i Pau Alemany, dos joves periodistes que han creat 'Fora del radar', un pòdcast que posa el focus en les problemàtiques que assolen els barris valencians. Amb ells hem conegut les veus del primer capítol, ''Desnonaments''.

stats