07.12.2022 | El rall

79 min.
tp

La primera destinació de hui ha sigut Nules, on divendres celebren la Nit de l'Art Jove, una iniciativa que té com a eix central fomentar el talent local de la joventut i potenciar la seua creativitat.

A continuació hem volat a través de les ones de la mà de Clara Laguarda, perquè "A la marxeta" ha anat de pont en pont amb els dies festius, així que hem agafat l'avió per a viatjar i celebrar el Dia Internacional de l'Aviació Civil.

Després hem descobert un nou "Il·lustre municipal", tot i que el de hui ha sigut un poc particular, perquè no era una persona, sinó un edifici que dilluns va complir 20 anys. Parlem del TAMA d'Aldaia, que té un fum d'activitats per a commemorar l'aniversari.

Tot seguit hem donat pas a l'espai més pelut, el "Veïnat animal", on ens hem endinsat en la nova llei de protecció, benestar i tinença responsable d'animals de companyia amb el Col·legi de Veterinaris de València, centrant-nos en l'obligatorietat d'identificar els animals amb microxip.

Finalment, hem acabat el programa amb molta celebració commemorant l'aniversari de la ràdio que ens acull cada dia, la ràdio d'À Punt! Per això hem connectat amb les companyes i els companys que es trobaven a l'Estació del Nord de València per a commemorar aquesta data i gaudir de la música en directe de Mireia Vives i Borja Penalba.

stats