08.12.2022 | El rall

139 min.
tp

Com que hui és festiu, vos hem proposat aprofitar el temps lliure per a rebre una classe d'història amb uns professors particulars: els membres del Club d'Història Puçol. Gràcies a ells hem descobert les curiositats que s'amaguen darrere d'alguns personatges com Jaume I o Germana de Foix.

Tot seguit, hem descobert "Unicòrnia", la col·lecció per a primers lectors i lectores que t'endinsa en un univers màgic on el menjar pot canviar de sabor i de color i on preparen pocions. Tot amb la llapissera d'Ana Puncet i les il·lustracions de la cullerenca Diana Vicedo.

I per a seguir gaudint de la jornada festiva, hem continuat parlant de cultura i de llibres gràcies a l'editorial Sargantana, amb la qual hem conegut les novetats que podem regalar aquestes festes.

Després, hem iniciat la secció "Ecosfera" de la companya Elisa Moragón. En aquesta ocasió ens ha portat una iniciativa molt bonica, Adopta un riu, Palància, una activitat de voluntariat per a protegir l'entorn natural de l'Alt Palància.

Al llarg d'aquestes últimes setmanes, Irene Alegria ens ha demanat que guardàrem materials reciclables. Doncs hui, en "Què diu la mestra", ens ha explicat quines decoracions nadalenques sostenibles podem fer. Esperem que ens envieu fotos de les vostres creacions.

Per a tancar el programa, hem anat a la mar. La pesca tradicional, les seues problemàtiques i el futur de les costes han sigut les protagonistes de la conversa que han mantingut la Universitat Politècnica de València, Casa Mediterrani i la Confraria de Pescadors de Gandia.

stats