09.12.2022 | El rall

83 min.
tp

Hem iniciat el programa viatjant a Oliva, on estan preparant l'última edició de Metaverso, una competició de 'gamers' i 'streamers' que va més enllà de les partides, dirigida a la població jove amb les novetats més rellevants del món dels videojocs.

De la Safor hem anat a la Ribera Baixa, concretament a la seua capital, Sueca, on hem visitat l'exhibició permanent del pintor Conrado Meseguer, un dels artistes més reconeguts de la localitat. Amb els éssers estimats del pintor hem fet un recorregut per les seues obres.

Seguidament, els companys que més saben de cinema ens han portat l'actualitat de l'audiovisual valencià. Des de Ràdio Godella ha arribat "Cinestèsia", on hem parlat de la nova adaptació de 'La casa', del projecte 'Fatty', de Pep Domingo, i del film 'Mañana es hoy', rodat a Benidorm i la Vila Joiosa.

Per a tancar la setmana festiva, res millor que la secció més marxosa: "Sons valencians". Hui hem agafat el llaüt i l'orgue per a gaudir de la música medieval amb la visita de l'artista Mara Aranda, que ha cantat en directe.

stats