30.11.2021 | El rall diari

78 min.
tp

Hui, en ‘El Rall’, hem parlat d'un projecte que pretén recuperar, conservar i transmetre la memòria viva associada a les escoles dels masos existents en el passat a les comarques de Castelló. Es tracta d'una iniciativa de l’UJI en col·laboració amb el Museu Pedagògic de Castelló i dels municipis de la demarcació.

El dimarts és el dia en què ens endinsem en les faules i històries que ens acosta setmanalment el nostre col·laborador Juanfran Ferrándiz en la secció "Terra llegendària". Hui la protagonista ha sigut una espasa màgica anomenada Vilardella.

D'altra banda, els dimarts també trobem sempre un moment per a posar-nos creatius, per a centrar-nos en l'escriptura. Des de Ràdio Sant Vicent la nostra col·laboradora Gràcia Jiménez ens ha parlat hui de l'atmosfera en la descripció, de l'escriptora Almudena Grandes i també ens ha presentat el relat guanyador de la setmana.

Hem tancat la primera hora del programa rebent Irene Alegría, que ens ha parlat dels premis Educa Abanca, uns guardons que ajuden a millorar la visibilitat de la bona pràctica docent entre la societat i a donar veu a l'alumnat, reconeixent membres del professorat que destaquen pel seu bon fer.

En la recta final ens hem endinsat en "El racó de la banda". Amb la nostra col·laboradora Imma Mateu hem conegut els detalls del Primer Congrés Internacional de Trompes de Guadassuar.

I hem tancat el programa acostant-nos a Benigànim per a aprofundir en una iniciativa solidària de recollida de joguets que està en marxa en aquesta localitat de la Vall d'Albaida.

Continguts

stats