30.08.2022 | El rall

78 min.
tp

Hui hem iniciat el programa coneixent la campanya "Al setembre continua l'estiu" que han llançat a Moncofa i que presenta una bateria de propostes culturals i d'oci.

A continuació hem descobert els secrets més recòndits del territori gràcies al joglar particular del programa, Juanfran Ferrándiz, que hui en "Terra secreta" ens ha traslladat a Alacant i ens ha proposat un recorregut des de la plaça dels Estels fins al castell de Santa Bàrbera.

Després hem tancat un espai que ens ha acompanyat durant l'agost, i és que en aquests dies hem conegut els jocs tradicionals valencians més divertits gràcies als seus participants. Hui ens hem acomiadat de l’espai jugant al llançament del set i mig i hem descobert un nou llibre sobre aquests passatemps.

Com cada dimarts, els mons alternatius i imaginaris han arribat a través de la nostra "Biblioràdio", l'espai on coneixem les propostes literàries de les prestatgeries valencianes. Hui, concretament, hem fet parada a la biblioteca municipal de Benidorm.

Per a tancar el programa, l'IVAJ ens ha portat un dels temes que més ens agraden: el compromís de la joventut valenciana. Hui hem parlat amb els corresponsals de l'entitat que donen informació sobre el col·lectiu a associacions i centres educatius.

Continguts