30.05.2023 | El rall

82 min.
tp

Per a començar, ens hem desplaçat a Guardamar del Segura, on aquest cap de setmana acolliran la segona edició del Recercat PV i l’Assemblea General de la Federació d’Instituts d’Estudis del País Valencià.

Una vegada més, ens hem endinsat en la "Terra llegendària" de Juanfran Ferràndiz. La rondalla que ens ha portat hui parla d’una flor, la flor del lilolà o flor del lliri blau, i es contava, sobretot, per terres del sud valencià.

Hem seguit cap al nord, i hem parat a Pego per a parlar d’"Escriptura als pobles". Allí vos hem presentat l’autora Elvira Cambrils, que acaba de guanyar el Premi Enric Valor de novel·la en valencià.

Després hem dedicat un moment a escoltar "Què diu la mestra". Tot i que Irene Alegria no ha pogut estar amb nosaltres, ens ha deixat una conversa amb Ester Martín-Sacristán, directora i mestra del col·legi Mantellate de València, que ens ha explicat algun projecte que han posat en marxa al seu centre.

I per últim, hem comptat amb Imma Mateu i "El racó de la banda". En aquesta ocasió hem viatjat fins a Berlín, on ens esperaven dos músics bessons de Sueca, Adrià i Ricard Ortega Ribera. Però, a més, també ens ha visitat son pare, Ricardo Ortega.

Continguts

stats