31.05.2023 | El rall

79 min.
tp

Hem començat fent parada a la Marina Alta, una de les comarques amb més concentració d’espais de prostitució del nostre territori. El dijous 1 de juny, la Xarxa Comarcal d’Igualtat i la cooperativa la Dula presenten a Ondara el primer estudi sobre consum de prostitució i masculinitats a la Marina Alta.

Després ha arribat Clara Laguarda "A la Marxeta" i ens ha portat una selecció musical especial amb el millor electrollatí i reggaeton en la nostra llengua.

Seguidament, hem connectat amb Alzira Ràdio i el nostre company David Chordà per a parlar de la 5a edició del Memorial Nacho Barberà, un torneig de futbol que destinarà tots els beneficis a la investigació de la mort sobtada de l’Institut d’Investigació Sanitària de La Fe.

Tant si sou amants de l’ASMR i esteu preparant-vos per als exàmens de la selectivitat, com si no, vos hem portat una idea original de Marga Cabrera, del Departament de Comunicació de la Universitat Politècnica de València.

I hem acabat amb "El cabàs de Galletero" per a fer la prèvia al dinar. El nostre mestre culinari Carles Galletero ens ha parlat de la fideuà i d’un nou espai gastronòmic a la ciutat de València.

stats