30.03.2023 | El rall

78 min.
tp

La primera parada del dia l’hem feta a Xàtiva, on aquest cap de setmana han organitzat el primer festival d'humor feminista que se celebra al territori valencià.

Després hem encetat un nou ‘Aperitiu científic’ en què hem visitat alguns dels llocs més emblemàtics de la Plana d'Utiel-Requena, com les Gorges del Cabriol o Venta del Moro, gràcies a la iniciativa ‘Conéixer el territori i la llengua’, impulsada per la Universitat Politècnica de València.

També hem parlat d'‘Esports al territori’, perquè entre el 27 de març i l’1 d’abril s'està celebrant a Alzira el X Mundial de Pilota, i nosaltres no ens el volíem perdre. Hem parlat sobre l'esdeveniment amb els companys d'Alzira Ràdio i amb el president del Club de Pilota Valenciana d’Alzira, Edu López-Pintor.

A continuació hem encetat una nova ‘Ecosfera’ visitant Onda, ja que les Nacions Unides han reconegut el municipi com a Ciutat Mundial de l'Arbre.

Hem acabat el dia parlant amb Vicent Gil, secretari general de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, per a fer un balanç de la legislatura actual.

stats