31.03.2023 | El rall

77 min.
tp

Per a començar bé el programa, hem visitat la primera Fira de la Salut de la Safor que se celebra els dies 31 de març i 1 d’abril a Bellreguard, i que porta com a lema ‘Fem salut, fem poble’.

En ‘La ruta dels pobles menuts’, la nostra companya Pilar Moreno ha parlat amb la directora general de l’Agenda Antidespoblament AVANT de la Generalitat, Jeanette Segarra, sobre la llei valenciana d’antidespoblament i altres assumptes. A més, hem conegut de primera mà el II Trail de muntanya Vall de Seta.

També hem tingut amb nosaltres els companys de ‘Cinestèsia’, que des de Ràdio Godella han entrevistat Mar Navarro, directora d’Alcàsser que ha triomfat en el Festival de Màlaga amb el seu curtmetratge ‘La butaca de la puta’.

A continuació hem repassat les agendes dels pobles que formen la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, perquè aquest cap de setmana sembla que han preparat un fum d’activitats per a tots els gustos!

I hem rematat el dia i la setmana amb música en directe! En esta ocasió hem escoltat Nebulosa, a més de parlar amb ells sobre la seua trajectòria i el seu futur.

stats