29.11.2022 | El rall

74 min.
tp

Hem iniciat dimarts traslladant-nos a la costa, a Orpesa, perquè la localitat de la Plana Alta acull aquest dijous la trobada de la tercera edició de 'Jefazas', una iniciativa per a demostrar que les empresàries i emprenedores poden trencar el sostre de vidre.

Seguidament Juanfran Ferràndiz ha arribat amb la seua ‘Terra Llegendària’, en què ens ha portat la primera adaptació d'àudio en valencià d''El vampir', el clàssic relat d'Emilia Pardo Bazán que, d'una manera al·legòrica, fa servir un mite de terror per a mostrar la violència masclista.

L'actualitat política està farcida d'arestes, de grisos i de matisos que, potser, siguen un retrat de la societat actual. De tot açò i de molt més hem parlat amb el periodista Jesús Cintora, que aquesta vesprada presentarà el seu nou llibre 'No quieren que lo sepas' a Alzira.

Per a acabar, hem deixat el la música de banda ens envaïra gràcies a Imma Mateu i el seu ‘Racó de la banda’. Hui hem parlat amb el director José Rafael Pascual-Vilaplana sobre la nova temporada de concerts de la Banda Municipal de Bilbao i la Banda de Barcelona.

stats