29.08.2022 | El rall diari

80 min.
tp

Hui ens hem desplaçat a Gata de Gorgos per a gaudir de creacions artístiques internacionals. Els balcons de la localitat conformen una gran exposició que, sota el títol 'Art al vent', està disponible fins a aquest cap de setmana.

Tot seguit, els representants municipals han sigut els nostres protagonistes en l'espai 'El meu poble a l'estiu', on hui hem conegut Castellfabib a través de la mirada del seu alcalde, Eduardo Aguilar.

A continuació hem ‘Descobert paraules’, però hui a més ens hem endinsat en els versos i les fotografies a través del llibre 'Poemes que serem', de Manuel Leone, que ens ha ajudat a conéixer la nostra pròpia identitat.

Per a moltes persones les vacances estan acabant-se, però encara hi ha temps per a gaudir d'un bon capbussó a la piscina, i per això hem viatjat a Vallada, per a banyar-nos en la piscina natural d'aigua salada de la Saladella.

Per a començar la segona part del programa, els companys i les companyes de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes ens han acostat l'actualitat i les propostes dels seus municipis.

Per últim, hem tancat el programa amb més art, ja que al territori valencià hi ha moltes propostes culturals de les quals podem gaudir. En aquest cas hem fet parada al Mucbe de Benicarló, on es troba l'exposició de la 40a edició del Certamen de Pintura de la ciutat.

Continguts