29.07.2022 | El rall diari

79 min.
tp

La primera parada de hui l’hem feta a Titaigües, on ho tenen tot a punt per a donar la benvinguda a la Nit de les Espelmes, que tindrà lloc demà. Es tracta d’una de les cites més esperades de tot l'estiu, amb 15.000 ciris repartits per la localitat que creen un ambient màgic.

Després ha sigut el moment d'endinsar-nos en la música clàssica gràcies a Zequi Castellano i el seu Musiquer. Hui ens ha fet una visita a l'estudi per a portar-nos noves efemèrides, esdeveniments destacats i per a presentar-nos la figura del compositor valencià Manuel Penella Moreno.

A continuació, hem repassat l'actualitat dels pobles i ciutats del territori valencià gràcies als companys i a les companyes de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes.

Tot seguit, ens hem traslladat a Moncofa, on des de hui fins al diumenge estaran immersos en la celebració de la seua Fira del Llibre, per on passaran més de 60 escriptors i escriptores amb activitats per a tots els públics.

Per a començar la segona hora, hem obert les portes a la nostra 'Terrassa d'estiu', l'espai on descobrim les activitats arreu del territori per a gaudir de l'oci responsable. Hui hem parlat amb Mónica X, discjòquei i productora, per a conéixer la seua trajectòria i per a saber com veu el seu sector.

Per últim, la nova programació d’‘El Rall d’estiu’ per a l’agost ha sigut la protagonista. Li hem desitjat molt bones vacances a la nostra conductora de capçalera, Helena Montaner, i hem donat la benvinguda a qui serà la presentadora a partir del dilluns: la companya Elisa Moragón!

stats