01.08.2022 | El rall

82 min.
tp

Hem començat l’agost endinsant-nos en el viatge de voluntariat internacional que faran deu tècnics municipals durant un mes gràcies al Fons Valencià per la Solidaritat. Han iniciat la seua novena edició, que es desenvoluparà conjuntament en municipis de Bolívia, l'Equador i El Salvador. Tot seguit hem ''Descobert paraules'', però hui a través de la gran pantalla, ja que a Altea estan immersos en la nova edició del cicle de cine en valencià que té lloc a l'emblemàtic barri de Bellaguarda.

Després ha sigut el torn de conéixer els pobles i ciutats del territori valencià a través dels seus representants municipals i descobrir des de la seua mirada els nostres municipis. Hui hem viatjat a Pego a través del seu alcalde, Enrique Moll.

A continuació el protagonisme l’han rebut els més menuts i menudes de la casa ja que hem fet parada a les escoletes d'estiu valencianes per a passar-nos-ho tan bé com els seus participants. Hui ens hem traslladat a Aldaia per a conéixer en profunditat la seua escoleta.

Per a començar la segona hora, els companys i les companyes de Ràdio Pinós ens han acostat la seua actualitat municipal, ja que hui inicien les seues festes. 

Per a tancar el programa de hui, hem preparat el foc i la cera per a visitar Vilafranca, ja que dissabte que ve més de 14.000 espelmes il·luminaran el centre històric de la localitat de l'Alt Maestrat i crearan un escenari únic a la càlida llum de les flames.

stats