29.06.2022 | El rall diari

79 min.
tp

Hui hem fet la primera parada a Quart de Poblet, a l'Horta Sud, que ha posat en marxa un protocol per a previndre el suïcidi en la localitat i per a posar el focus en la salut mental. L'objectiu és reduir el temps des que es detecta un cas de risc fins que intervé un equip professional.

Després ens hem posat "A la marxeta" amb Clara Laguarda i hem descobert els temes musicals d'artistes valencians que tenen relació amb l'estima lliure i amb el Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQA+ que s'ha commemorat aquesta setmana.

Tot seguit, en el "Veïnat animal" i sota el guiatge de la col·laboradora Yolanda Climent, de Ràdio Riba-roja, hem escoltat consells per a cuidar els nostres amiguets de quatre potes durant aquest estiu.

A continuació, i com cada dimecres, hem fet les nostres "Xarrades en xarxa" amb els tres grans xarradors que ens acompanyen des de fa mesos. Amb Joan Borja, Joan Olivares i Ramon Mampel hem reflexionat hui sobre rituals i ritus de la Nit de Sant Joan i hem acomiadat la temporada.

En la segona part del programa hem rebut el nostre col·laborador gastronòmic Carles Galletero. Hui ens ha portat receptes d'orxata i gelats amb què refrescar-nos. A més, hem parlat amb l'alcalde de Cullera, perquè la localitat ha llançat una marca registrada per a patentar el seu granissat de llima.

I de nou hem tancat el programa als peus de la serra d'Aitana. Ferran Albors ens ha parlat hui de l'herballuïsa i ens ha descobert les propietats d'aquesta planta.

stats