30.06.2022 | El rall diari

79 min.
tp

Hui ens hem traslladat a la terra de la xufa i l'horta, a Alboraia, on es presentarà l'exposició 'El Atrapacuentos', una sèrie de pòdcasts il·lustrats que s'exhibeix a la Casa de la Cultura d'aquesta localitat de l'Horta Nord.

Com cada dijous, ens hem fet un aperitiu per a suportar les altes temperatures. El de hui ha sigut científic, ja que la col·laboradora María Muñoz, de la Universitat de València, ens ha respost totes les incògnites que teníem sobre la pigota del mico.

Després l'estudi s'ha inundat de bon ambient: la Il·lustre municipal de hui ha vingut des de La Pobla de Vallbona i és una creadora de contingut que fa mems per a aprendre valencià en Instagram d'una forma divertida. Ha estat amb nosaltres Maria Roch, més coneguda en xarxes socials com a 'Marri Memes Val'.

A continuació, hem obert una finestra a un pati molt particular: El Pati de la Ciència. És una proposta de la Universitat d'Alacant per a difondre la ciència als més menuts de la casa, però també per als adults.

Per a encetar la segona part del programa hem rebut la nostra col·laboradora Elisa Moragón i la seua "Ecosfera", a través de la qual hem abordat un assumpte de vital rellevància, sobretot a l'estiu: la prevenció d'incendis forestals.

Hem tancat la jornada sota el guiatge de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, amb la qual hem descobert els detalls de la nova temporada d'aquest programa, que arrancarà el pròxim dilluns i que serà més estiuenca que mai.

stats