29.03.2023 | El rall

79 min.
tp

Hem començat el programa visitant Benicarló. En concret, hem volgut aprofundir en la cultura que envolta el riu Sénia a través de les fotografies de l’exposició ‘Mirades entre veïns’.

Com cada dimecres, hem gaudit molt en la nostra secció musical "A la marxeta". Tot i que Clara Laguarda no ha pogut vindre hui, ens ha preparat un viatge a través de cançons relacionades amb elements domèstics del dia a dia.

Després ens hem traslladat fins a Petrer, perquè allí ens esperava un nou "Il·lustre municipal". Ell és Juan Conejero i l’Ajuntament del poble li acaba d’entregar la Menció d’Honor al Mèrit Cultural Local. Va ser regidor de Cultura del municipi, president de l’Associació Ornitològica i Silvestrista, membre fundador de l’Associació de Veïns Pablo Picasso del barri de Salinetas i vocal de la Societat Unió Musical. Tot un il·lustre de Petrer.

També hem reservat un espai per a donar protagonisme al nostre "Veïnat animal". Vos hem parlat del primer concurs de gossos de ramat que se celebra a Alfarb. Una manera molt original de donar visibilitat al sector ramader, també, entre el públic més jove.

Per a rematar la jornada, hem obert de nou "El cabàs de Galletero" per a parlar d’etnobotànica i etnofarmacologia al Mediterrani, i d’un concurs de vins de renom internacional celebrat a Alemanya.

stats