28.11.2022 | El rall

78 min.
tp

Hui hem encetat el viatge radiofònic bufant espelmes, perquè el Fons Valencià per la Solidaritat compleix 30 anys. Per aquesta raó hem parlat amb els protagonistes de l'entitat sobre la seua trajectòria, els projectes que estan desenvolupant actualment i moltes coses més.

Després hem seguit amb un dels espais que més ens agrada, la Biblioràdio. Hem fet parada a l'arxiu municipal de Tavernes de la Valldigna per a descobrir les activitats i recomanacions literàries.

Tot seguit, el fil conductor de les lletres ha continuat, perquè gràcies a 'Descobrint paraules' hem sabut més de la figura del naturalista Juan Vilanova i Piera a través de les pàgines de la revista 'La Rella', de l'Institut d'Estudis Comarcals del Baix Vinalopó.

A continuació ens hem sumat al mundial, però no al de futbol, sinó al de pilota valenciana, perquè Alzira serà la seu d'aquest campionat, al qual ja han confirmat assistència dènou seleccions.

Per a encetar la segona part, els companys i les companyes de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes ens han acostat els titulars més destacats de les seues localitats.

Per últim, ens hem traslladat a un obrador de pa de Benicarló, però no un de qualsevol, aquest té tres estreles dins de la coneguda Ruta Espanyola del Bon Pa. Sí, hem parlat amb Morente Panaderos, que ens han contat els seus secrets.

stats