28.10.2022 | El rall

77 min.
tp

La primera destinació triada per a hui es veu des de lluny. Acolorides siluetes que creen expectació i, malgrat la grandària, es mouen amb soltesa al ritme de la música. Sí, hem anat a Ontinyent per a celebrar el VIII Aplec de Gegants i Cabets aquest cap de setmana! Si us agrada més la naturalesa i gaudir d'un bon passeig, també ha arribat la Ruta dels pobles menuts! Hem agafat la moto per anar-nos-en a Castell de Cabres i participar en la I Matinal Motera a la Ruta 99, un viatge que fa valdre la riquesa dels pobles d'interior.

Com cada divendres, ens hem sumat a l'emoció de l'audiència més cinèfila del programa gràcies a "Cinestèsia", des de Ràdio Godella. Pablo i Lluís ens han oferit hui un resum de les nominacions als premis Berlanga i de les estrenes amb participació valenciana d'aquesta setmana.

Tot seguit hem connectat amb les companyes i els companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, que han vingut amb un fum de propostes dels seus pobles.

Després els "Sons valencians" s’han apoderat de l'estudi! La primera parada l’hem feta a la Pobla de Vallbona per a sumar-nos a la proposta "El vermut dels diumenges", que mescla la gastronomia del municipi amb la música. Per a tancar la setmana hem tingut el plaer de rebre l'artista Malparlat! Hem descobert com ha sigut la seua trajectòria, en què està treballant ara mateix i, a més, ens ha regalat una actuació en directe!

stats