31.10.2022 | El rall

76 min.
tp

Hui hem tingut un programa molt especial, perquè tot l'equip d''El Rall' s'ha desplaçat a la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Amb els companys i les companyes de l'emissora municipal hem fet un recorregut radiofònic des del passeig del Comtat, al cor de la Fira.

Hem rebut la visita de l'alcaldessa de la localitat, Mireia Estepa, i de la regidora de la Fira, Eugenia Miguel, que no han volgut perdre's el nostre programa i contar-nos totes les novetats d'enguany.

Com que la gastronomia és una part fonamental de la Fira, després ha sigut el moment de conéixer les elaboracions singulars d'aquesta edició. A més, hem tastat alguns productes Denominació d'Origen amb el president de la Cooperativa, Rafael Montava.

Mentre féiem el programa ha tingut lloc l'entrega de premis del XXVIII concurs d'Aparadorisme, així que hem aprofitat per a conéixer les sensacions dels guanyadors i guanyadores i per a preguntar-los com han rebut aquest guardó tan especial.

I en aquest programa tan singular no podia faltar el nostre joglar contestà favorit: Juanfran Ferrándiz! A més, també ha volgut sumar-se Pablo León, historiador i professor, per a endinsar-nos en la història de la Fira i en els detalls més desconeguts.

Després hem rebut la visita d'amics i amigues del programa per a descobrir-ho tot sobre l'edició d'enguany. Hem acollit dos 'Il·lustres municipals' del poble, Pablo León i Francisco Valor Llorens, compositor de la localitat, i els dos ens han contat les curiositats de l'himne de la Fira de Tots Sants.

Per últim, hem volgut saber quin era l'ambient de la Fira 2022 amb els seus protagonistes i les persones que han visitat Cocentaina mentre féiem el programa, així que hem baixat de la tarima per a preguntar-los la seua opinió.

stats