28.10.2021 | El rall diari

77 min.
tp

'El rall' ha iniciat hui el seu viatge a Guardamar del Segura, on està en marxa la ruta "Tapes amb història 2021" amb motiu de la commemoració del 750 aniversari del primer acte administratiu que es conserva a la vila.

I de les tapes hem passat a l'aperitiu, que l’hem fet amb l'especialista en la divulgació del passat històric valencià Vicent Baydal. Hem aprofitat que aquest cap de setmana començarà la Fira de Cocentaina per a parlar de les fires i de la seua història.

També hem visitat Alzira, i en les hores prèvies al concert que oferirà esta nit al Gran Teatre parlarem amb el cantautor alzireny Joan Amèric per a conéixer els detalls de l'espectacle que s'estrenarà al renovat teatre centenari.

D'altra banda, hem conversat amb l'alumnat del CEIP Antonio Machado de Torrent. Amb ells i elles hem conegut esta ciutat de l'Horta Sud i els projectes educatius del centre.

Com cada dijous hem donat protagonisme a les nostres mascotes a l'espai "Veïnat animal". Yolanda Climent, la responsable de l'espai “Xe, que animals!” que es produeix a Ràdio Riba-roja, ens ha visitat i ha vingut acompanyada del veterinari Pablo Peláez, que ens ha parlat del “gat feral”.

I hem tancat el programa a l'Eliana per a saber més detalls de la quinta edició de la Mostra d'Arts de Carrer d'aquest poble del Camp de Túria, la Marcel. Es tracta d’un festival que tornarà a omplir el municipi d'espectacles de diferents disciplines

stats