29.10.2021 | El rall diari

80 min.
tp

Hui, en el Rall, ens han explicat que a Sant Vicent del Raspeig convertiran la plaça de la Comunitat Valenciana en un espai on l'estilisme serà el protagonista d'un acte benèfic contra el càncer de pit. Per només 5 euros, perruquers i perruqueres de tota la província tallaran els cabells o pentinaran totes aquelles persones interessades a acudir-hi.

Hui, 29 d'octubre, se celebra el Dia Mundial de l'Ictus, una malaltia que representa la segona causa de mort a Espanya, la primera en dones. Hem parlat de les causes de la malaltia i de com podem previndre-la i hem escoltat el testimoni d'una persona que ha patit quatre ictus.

Com cada divendres ens ha acompanyat Zequi Castellano, director del programa 'El musiquer', per a recordar quines han sigut les efemèrides musicals més importants de la setmana.

Tenim per davant un cap de setmana llarg i els companys i les companyes de les emissores municipals ens han acostat totes les propostes que han preparat perquè ens ho passem d'allò més bé durant els pròxims dies.

Hui s'estrena als cines la pel·lícula "Lobster Soup", una obra de l'il·licità Pepe Andreu i del castellonenc Rafa Molés que anit obria el festival internacional de cine documental DocsValència.

També hem conegut com és la vida en un xicotet café d'Islàndia, famós per la seua sopa de llagosta, que està a punt de desaparéixer per la pressió turística.

Els nostres companys Pablo Plaza i Lluís Campello ens han portat l'actualitat cinematogràfica amb el seu espai "Cinestèsia".

I com cada divendres, hem descobert a què sonen els nostres pobles. El nostre col·laborador Salva Gómez ens ha presentat el compositor Hugo Martínez per a saber com sona Aldaia.

stats