28.09.2022 | El rall diari

80 min.
tp

Hui hem encetat el viatge amb les jornades Fent Cooperació Municipalista del Fons Valencià per la Solidaritat destinades a l'administració local per a enfortir la cooperació internacional. Amb Xàtiva com a primera destinació, els cursos recorreran els municipis valencians fins al 29 d'octubre.

Després les ganes de marxa han arribat amb Clara Laguarda, que ens ha portat els ritmes valencians més actuals. En "A la marxeta", ens ha mostrat temes relacionats amb el Dia Mundial del Dret a Saber, que es commemora hui.

Tot seguit hem sentit el fang a les mans per a crear peces úniques, perquè hem fet parada a Agost, a l'Alacantí, amb el nostre "Il·lustre municipal" de hui, José Ángel Boix, que forma part de la quinta generació d'una de les poques famílies de ceramistes que queden a la localitat.

Per a tancar la primera part, com cada dimecres, els amics de quatre potes han sigut els protagonistes amb el "Veïnat animal". Ens hem desplaçat a Macastre per a descobrir la nova associació felina que s'ha posat en marxa al municipi.

Per últim, Carles Galletero ha arribat a l'estudi per a fer-nos gaudir del menjar. Com que la tardor ha començat, ens hem endinsat en iniciatives per a disfrutar dels plats d'aquesta època de l'any, i també hem parlat de la Fira del Formatge Artesà de Montanejos, que tindrà lloc aquest cap de setmana.

stats